Leit Motiv

L’Apartament18 té per objectiu la reflexió envers el fet minoritari: un espai personal i comú ben endreçat sobre els aspectes culturals menys conformistes relatius a la música, la literatura o qualsevol expressió artística lligada a la inquietud constant, l’actitud sòlida i el criteri definit, valors que són l’autèntic leit motiv de l’Apartament18.

No penseu que a l’A18 només hi ha cabuda per a les opinions personals: aquest és el meu lloc de trobada amb les persones d’esperit cultural inquiet i que busquen quelcom més que no pas allò que rellueix en els estants momificats d’aquest gran sistema cancerós en què ens ha tocat viure. L’Apartament18 té un aforament limitat, no m’interessen les grans aglomeracions ni els productes massius, per això no espereu trobar cap concessió a tot allò que no emocioni ni faci sentir diferents. A l’A18 interessa, sobretot, les expressions que vessen classe i bon gust.

Teniu un lloc per desar les vostres opinions i crítiques, a més de tot allò que vulgueu comentar: apartament18@gmail.com és l’adreça de contacte.

Noteu que l’Apartament18 no combrega amb una xarxa cada cop més assetjada per un consumisme salvatge i desbocat. Preferim l’art per sobre del fet comercial. El que ens importa són les opinions ben argumentades i les reflexions amb idees suggerents sobre les coses que ens interessen. És per això que l’Apartament18 resta lliure d’anuncis corporatius, atès que devalua casa nostra.

Teniu un lloc –entre milers de milions– amb les portes obertes de bat a bat als estímuls de la cultura que és i se sent minoritària i lliure de qualsevol dogma. Espero que l’Apartament18 formi part de la vostra “parada i fonda” al llarg i ample de la xarxa, per tal que en pugueu degustar les idees que s’hi destil·len.

Benvinguts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s