(Tangencials EUFÒNIC 2013 #3) DISCONTINU RECORDS

Ja sabeu que una de les meues dèries recurrents és parlar-vos de segells de música. Acostumen a ser petits, a tenir un cert contacte amb l’A18 i, de tant en tant, alguns d’aquests segells participa amb una mixtape on deixen fluir els sons dels seus artistes o de les seves influències més íntimes.

Una de les coses boniques de l’EUFÒNIC és tenir la possibilitat de poder comptar amb tota aquesta gent dedicada a la bona tasca d’editar discos. Un dels segells que ha editat un disc magnífic d’aquest 2013 estarà present: DISCONTINU RECORDS.

La tangent de la presència de Discontinu Records a l’EUFÒNIC és a través de Music Komite, la banda de dub jazz, d’orfebreria pop i de banda sonora vital de miniatures instrumentals que estArà obrint aquest any l’EUFÒNIC. Temps tindré per parlar-vos d’aquesta magnífica banda.

Discontinu Records es dedica a publicar a artistes com Nikka, Playmodes, Koulomek, A-Z Rotator (quina obsessió durant temps passats!!!) i Music Komite, entre d’altres. Com podreu comprovar, a banda d’editar discos en un format amb materials nobles xulíssims, es dedica a l’electrònica ambiental, la suggestió per les sonaritats industrials i fosques. Un dels segells petits d’aquí que cal tenir de referent a l’hora de pensar en música electrònica de qualitat. Aquí us deixo la seva última recopilació, DISCONTINURECORDS#015 06/13.

*****DISCONTINU RECORDS FORMA PART DEL CARTELL DE L’EUFÓNIC A TRAVÉS DE MUSIC KOMITE QUI INAUGURARÀ L’EUFÒNIC 2013  (Dijous, 5 de setembre a partir de les 20:30 al Convent de Sant Maria de la Ràpita)*****

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s