2012 INTENS, BENVINGUT 2013

Tinc ganes de començar una nova temporada de l’A18 amb la voluntat (continuada) de disposar de més temps per explicar-vos totes les meves obsessions. Aquest passat 2012 ha estat molt productiu en quant aquest petit racó: ha estat l’any en què la bústia material de l’A18 ha rebut regals inesperats i encissadors, i la bústia virtual s’ha anat omplint de propostes, algunes emocionants i engrescadores i d’altres no tant (ja se sap que hi ha de tot a la vinya del Senyor) a un ritme frenètic. Ha estat l’any dels contactes, d’establir amistats amb gent que no conec però amb qui comparteixo una de les coses més importants per a mi: el gust per la música.

Tot això m’ha portat a participar (gràcies a l’amic Miqui Puig) al fanzine THORN i poder escriure allò que sento quan escolto una banda tan definitòria com Amor de Días. Reconec que és un text que podria haver fet servir per a multituds de bandes: aquelles que m’han posat, em posen i em continuaran posant la pell de gallina. Perquè com diu un dels millors, al fi i al cap, som pop total. També ha estat l’any en què he descobert a una persona meravellosa: Carlos Martorell. Si, una d’aquelles persones que inspiren. No trobo una paraula que el pugui definir millor. Gràcies a ell, l’A18 participa a l’excel·lent programa Terres Rares, aportant una cançó setmanal. I de tant en tant, amb una sessió obsessiva per al seu Magnetòfon. I com a colofó, l’últim mes de l’any 2012 vaig tenir l’oportunitat de fer una sessió per al programa Cabaret Elèctric de iCat.cat. No puc explicar en paraules el que va suposar per a l’A18. L’únic que puc donar són les gràcies. A partir d’ara, totes les col·laboracions que faci les tindreu accessibles a l’A18.

I per últim, en aquests primers dies de 2013, el millor: l’arribada d’un nou membre que amplia la família de l’A18. Mia, a qui tots els de casa feia nou mesos que esperàvem, va venir carregada de regals. Benvinguda.

Ah, I una cosa més: a partir d’ara vull donar-li un toc encara més personal a l’A18. Espero que tots esteu a gust en aquest petit apartament amb vistes.

2 thoughts on “2012 INTENS, BENVINGUT 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s