UN APARTAMENT (18) ON HI CAP UN CABARET (ELÈCTRIC). Contracrònica d’un dia molt especial.

Ja vaig tuitejar que la ràdio movia el món, i especialment , el món interior. Que des d’un petitíssim magatzem virtual d’emocions com és l’Apartament18 hagi tingut l’oportunitat d’anar a una ràdio prestigiosa -si, de prestigi- a participar en un magnífic programa com és el Cabaret Elèctric, no té preu. És la mateixa sensació que, per exemple, quan en obrir el blog et deixen el primer comentari o el dia que reps moltíssim feedback per un disc que t’ha entusiasmat i has volgut compartir amb els qui teniu per costum visitar aquest racó (que no en sou tants….però si fidels). Una sensació d’haver aconseguit alguna cosa, intangible, però d’assolir algun objectiu pretès. O no.

L’Apartament18 és un lloc cuidat i endreçat, molts cops mandrós però sempre emocionat, que m’ha donat l’oportunitat de viure experiències que mai hagués pensat, com per exemple, fer una sessió de música per al Cabaret o que un amic com Miqui Puig et tingui en consideració entre la parròquia habitual de Bodega Tuyus. I més enllà, que les habitacions de l’A18 hagin pogut ser partícipes directament de moments importants per a mi, que ja ho eren abans d’obrir portes i finestres de bat a bat, com per exemple, el Festive Fifty de John Peel via Dandelion Radio.

Només em queda donar les gràcies a la Míriam, l’Alba, la Montse i el Gerard, pel temps emprat i agraïr-los-hi la possibilitat de què l’A18 tingués el seu moment de ràdio. Moltíssimes gràcies. Com deia el gran Albert Ayler, “music is the healing force of the Universe”.

ENTREVISTA

SESSIÓ DJ

TRACKLIST

1) Intro (“Nobody lives forever, but John Peel deserves to”)

2) GOD

3) PRINCE FATTY & HOLLIE COOK

4) GUDRUN GUT (Thomas Fehlman remix)

5) FRANKIE & JOHNNY

6) BUSH TETRAS

7) SUN GLITTERS

8) BO DIDDLEY

9) COMET GAIN

10) JAMES BROWN

11) DAVILA 666

12) FIBLA

13) LAUREL AITKIEN

14) HAZE & ACOLYTE

15) DONNIE LONEGAN

16) Outro (Falling In Love)

One thought on “UN APARTAMENT (18) ON HI CAP UN CABARET (ELÈCTRIC). Contracrònica d’un dia molt especial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s