MUSIC FOR TOM CARTER

Durant el final de la primavera i els mesos d’estiu vaig tenir la sort de poder creuar quatre paraules (via twitter) amb l’admirat Tom Carter, seminal guitarrista i 50% d’una de les bandes preferides de l’A18, Charalambides, que forma juntament amb la seva exparella Christina Carter. Devot que sóc pels sons extranys de guitarra, allargassats fins a l’infinit, que juguen a levitar de forma natural entre paisatges adornats amb la veu dolça i xiuxiueijos incessants de Christina, Charalambides ràpidament va entrar a formar part dels estants de l’A18.

Tom Carter es va fer seguidor de l’A18 al twitter, interessat per John Peel i pels sons que aquí vaig professant des de fa més de 3 anys. A l’explicar-li el per què de l’A18, em va encoratjar a seguir per aquesta línia. Dies més tard, Tom Carter va caure greument malalt per una neumonia, mentre estava de gira per Europa, concretament a Berlin. Els alts costos del tractament, i les dificiències en la cobertura sanitària nordamericana, han posat en alerta a la comunitat de seguidors i músics que envolten el sempre generòs Tom. Per aquest motiu, gent d’arreu, des de la botiga de discos Volcanic Tongue, que s’ha compromés a enviar directament a la família tots els beneficis de la venda dels discos de Charalambides/Tom Carter/Christina Carter fins al segell Blackest Rainbow Recordings amb tot el seu catàleg.

D’entre totes les iniciatives en destaco una: la compilació amb el títol Music For Tom Carter, del qual tots els beneficis per les seves vendes aniran dirigits a la família de Tom. Aquesta és una selecció interessantíssima que compta amb artistes com Bill OrcuttJon Porras i Evan Caminitti (per separat), Ensemble EconomiqueIlyas AhmedPete Swanson i Jefre Cantu-Ledesma, entre d’altres.

Imprescindible per conèixer el revers de la música de Tom Carter, aquella que amics i afins li dediquen en aquesta merescut recopilatori.

Salut i llarga vida, Tom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s