PATES TAPES (streaming music from vinyl, to you, to tape)

Estic enganxadíssim a n’aquesta pàgina web: PATES TAPES. Rebuscant històries sobre la vida i obra de John Peel, i via les seves sessions mítiques a la BBC Radio 1, vaig arrivar a conèixer la pàgina de Charles Pates. La qüestió és d’una simplicitat admirable: només hi ha una pàgina on passen les coses. Per a què necessites més, si al cap i a la fi, és una pàgina de música? Suposo que això és un dels molts motius pels quals la van designar l’any passat ‘The Most Important Music Website‘. Per això i per tot el que inclou, que és un treball fenomenal i de veritable passió per la música.

La història és la següent: Pates Tapes és un conjunt de cintes de cassette virtuals que abasten infinitats de temàtiques, organitzades d’una manera molt curiosa: ‘John Peel Sessions: Joy Division Et Al’, ‘Africa: Juju Soukous Afro Beats’, ‘Easy: Slower Pop Salon Mix’, ‘Caribbean: Reggae Dub Ska Soca’, ‘Hits: Top Ten Nostalgia Quiz Tunes’, ‘Jazz: Swing Bebop Beat’, ‘Rhythm N Blues: Soul Stax Motown’, ‘Pop Salon: Drum Guitars And Friends’, ‘World: Global Mixes’, ‘Sunset: Instrumental Muscle Relaxer’ i ‘Cafe: Music To Dine Talk And Read By’.

I a partir d’aquí, en cada una d’elles hi ha desenes de mixes amb una durada màxima de 45 minuts, amb títols i temàtiques diferents, que pots triar segons el teu estat d’ànim. És a dir: esculls la cinta, tries el tema que vols i la reprodueixes en streaming. Per exemple, dintre de la cinta Pop Salon, hi ha una selecció anomenada La Nuit que està formada per un mix que inclou a, entre d’altres, Nightmare On Wax, Gus Gus, Hefner, Lamb o William Orbit (que és la que estic escoltant mentre escric aquesta ressenya). Totes les sessions estan cuidadíssimes i amb un criteri excel·lent, majúscul. Et pots passar hores buscant i rebuscant. I escoltant. A mi ja m’ha passat i, de veritat, és impressionant.

Pates Tapes – Streaming music from Vinyl, to you, to tape – Hundreds of hours of music, just click and play.

Fan Absolut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s