LIGHTSHIPS – Electric Cables (Domino, 2012)

Imagineu que esteu en una habitació. El llum apagat i ben asseguts al sofà. Click. I comencen a sonar les primeres notes de Two Lines. I de cop i volta, recordes la primera vegada que vas veure a Teenage Fanclub en directe (1998), deixant-te la vida, perdent la veu, saltant per poder tocar el cel, per poder tocar en primera persona el somni d’Sparky. I ara?

La música continua sonant. De la mateixa manera. I el temps passa, i el pop és atemporal (i Teenage Fanclub eterns). I Gerard Love. Si, el mateix de Ain’t That Enough, I Need Direction, Empty Space, Hang On, Radio i, com no, Sparky’s Dream. L’escocès, amb l’ajuda dels col·legues de sempre -o sigui, des dels mateixos TF fins a Belle & Sebastian, Pastels o International Airport- es treu de la màniga un disc de pop preciós, d’aquell al que ens té acostumats després de tants anys. Es que penseu que podria ser d”una manera diferent?

Sota l’àlias de Lightships, en aquest Electric Cables (Domino, 2012), Love escriu promeses, més que cançons, de ritmes juganers i cadències de seda amb el pop de tota la vida. Un passeig per l’andana del pop de melodies que ericen la pell i emocionen. Aquell que m’agrada.

Ell encara continua buscant el seu somni d’Sparky. I gràcies a això, nosaltres som immensament feliços.

2 thoughts on “LIGHTSHIPS – Electric Cables (Domino, 2012)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s