CHANGES!

Time for Change era la cançó que tancava l’últim programa emès de John Peel per a la BBC Radio1. Canvis necessaris que ens porten a replantejar l’espai de l’Apartament18. Temps per prescindir d’allò que no cal que sigui explicat, que ja no és necessari. Temps per reformular les gravacions de l’A18, que a partir d’ara tractaré com el que realment són, Home Recordings, sessions a peu d’escriptori digital i finestral obert al mar. Deixar de banda l’accessori i concentrar-nos en allò que realment omple l’espai de l’A18: música, imatges, sensacions. I emocions.

Canvis a la vista i projectes a curt termini: a partir d’aquesta setmana col·laboraré amb una cançó triada per l’Apartament18 al programa radiofònic Terres Rares, de Radio Tortosa. Programa de funambulisme musical en una freqüència en què no acostumen a perdurar les propostes més arriscades. I jo se que aquesta ho farà, pel simple fet de qui s’amaga al darrere de tot plegat. De fet, ja us en parlaré obertament més endavant.

Després d’uns dies on el fet quotidià supera amb excreix l’oci d’escriure en aquest petit racó, m’he decidit a donar una empenteta i a treure temps d’on sigui per compartir la infinitat d’inquietuds que assolen les parets de l’Apartament18, dia si dia també. Així que ara vaig a reordenar les caixes que s’amunteguen en la sala diàfana de l’A18.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s