THE DOUGLAS FIRS – Happy As A Windless Flag (Armellodie Records, 2011)

Quan et cauen a les mans joies precioses com aquesta, només pots donar gràcies per haver decidit un dia obrir les portes d’un apartament sense pretensions, petit però segur de la seva línia, i sempre amb l’esperit de compartir el bo i millor que anés caient per aquí. I molts cops, gràcies a la bústia que està situada al jardí d’entrada de l’A18, la il·lusió creix de forma infinita quan es reben discos com el de The Douglas Firs.

I res més increïble que la sensació en donar-li al reproductor i que aparegui un tractat de pop íntim, com aquell al que ens té mal acostumats el bo de Phil Elvrum, entre gravacions de camp, puntejats de guitarra delicats a la Montgolfier Brothers i unes veus femenines que treuen l’aler. Estic parlant de l’únic disc que Neil Insh, alma mater i mestre de cerimònies de The Douglas Firs té editat, el titulat Happy As A Windless Flag (Armellodie Records, 2011), un disc íntim i sensacional, gravat durant set anys al llarg i ample d’esglésies i petites habitacions d’arreu, captant els moments més introspectius i bells, que han anat passant enfront la seva vida. Un disc que necessita del seu respectiu bon reproductor i parar bé les orelles, ja que la paleta estilística i de sons és sensacional. Tot capgirat en forma de pop atmosfèric al ritme de notes de piano, és un disc atractiu, molt ben cantat amb una veu supèrbia i, en definitiva, un gust exquisit.

Aquest és el tipus d’alegries que, un dia fred del mes de gener, fa que l’Apartament18 es reafirmi en les seves conviccions. I com diu sempre un bon amic de l’A18: Thank you for your music, Neil!

2 thoughts on “THE DOUGLAS FIRS – Happy As A Windless Flag (Armellodie Records, 2011)

  1. Thanks for your comments, thanks for explaining it in a way so beautiful, thanks to you, a thousand thanks to you and keep opening every window of this apartment and 18 air soft music every moment of our lives.
    a thousand thanks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s