L’APARTAMENT18 DÓNA SUPORT OFICIAL AL DANDELION RADIO FESTIVE FIFTY

Els que visiteu l’Apartamet18 amb assiduitat, aquells que combregueu amb la idea del “No Style, Strictly Roots” que tan bé ens va ensenyar John Peel, ja sabreu de la devoció que comparteixo per la seva figura i la seva manera d’entendre la música.

Per a mi és una grandísssima il·lusió fer-vos saber que enguany l’Apartament18 dóna suport oficial del Festive Fifty 2011, que des del 2006 se celebra a una de les nostres radios preferides: Dandelion Radio. Per als que desconeixeu el tema, el Festive Fifty és la llista oficial de final d’any dels shows de John Peel, on durant tot un mes, els oients podien votar tres cançons (sense importar any d’edició) preferides. Aquest Festive Fifty era un dels punts àlgids dels shows de John Peel, considerada una llista d’autèntica referència i que John Peel va celebrar dels del 1976 fins a l’any 2004.

Després de la mort del DJ, fou l’emissora Dandelion Radio qui celebra oficialment el Festive Fifty i enguany l’Apartament18 col·labora juntament amb SoundsXP en promocionar una de les llistes de referència del món musical.

Les regles són clares: votar per tres cançons que hagueu escoltat a qualsevol dels shows de Dandelion Radio o de la BBC 1. Teniu els tracklistings de tots els shows clicant aquí. Així que a partir d’ara i fins les 23:59 del dia 30 de novembre tindreu l’oportunitat de votar per les vostres cançons preferides i alhora guanyar premis com llibres o cd’s.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s