A WINGED VICTORY FOR THE SULLEN – A Winged Victory For The Sullen (Kranky, 2011)

Des de què vaig saber de les noves aventures de Adam Wiltzie (un dels dos membres dels seminals i perseguits per l’A18, Stars Of The Lid) juntament amb altres preferits com Peter Broderick o Hildur Gudnadottir, que vaig parar bé les orelles. En quant he tingut l’oportunitat, he posat a prova les vàlvules dels meus altaveus amb aquest meravellós disc de A Winged Victory For The Sullen, titulat de la mateixa manera i editat, com no, per Kranky.

El millor disc de l’any passat per a l’A18 va anar a parar a l’impressionant obra de clàssica moderna de Brian McBride (l’altra meitat de Stars Of The Lid) The Effective Disconnect. Doncs partint de la mateixa arrel, ja us puc dir que el que trobareu al disc de A Winged Victory For The Sullen és bellesa orgànica, clàssica moderna espectral, drone passat pel sedàs de la lentitud i les formes inusuals i una composició dedicada a Mark Linkous que et posa els pèls de punta (Requiem For The Static King Part One).

Un disc que no es pot deixar perdre de vista i que apunta a estar en els llocs de capdavanters en el resum de final d’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s