THE POCKET GODS – Weird Shit-The Life And Times Of A Pocket God (Nub Country Records, 2011)

Quines coses. Com que sóc un “anotador” compulsiu (prenc notes de tot, el que escolto, llegeixo, veig, miro o sento) recordo l’instant en què, boli en mà i sonant a una bona dosi de volum el programa de Mark Whitby per a Dandelion Radio, vaig anotar a la llibreta el nom de The Pocket Gods. Vaig escoltar una cançó d’ells i immediatament vaig apuntar el seu nom al meu bloc de notes. Era Perfect Blue. Era Perfect Blue.

Fa uns dies obro el correu de l’Apartament18, i quina és la meva sorpresa, un mail de Mark Lee. A primera vista, podria pensar en què algú situat al sudest asiàtic m’intentava convèncer de què m’havien tocat no-se-quants milions de lliures en un joc de loteria. O que m’intentava vendre metanfetamines a bon preu. O viagra vietnamita.

Doncs no. Mark Lee és el líder de Pockets Gods. Havia conegut l’Apartament18, li havia entusiasmat (tot i dir que no entenia res) i em demanava si podia escriure alguna cosa sobre l’últim disc de la seva banda, els Pocket Gods, ja que havien tret un recopilatori, titulat Weird Shit-The Life And Times Of A Pocket God (Nub Country records, 2011) que servirà per a acompanyar el llibre autobiogràfic que ell mateix ha escrit sobre el moviment lo-fi. No us podeu imaginar el que em va passar pel cap. O si. Joder, los putos Pocket Gods van ser una de les bandes a les que John Peel, en els seus últims dies, havia donat recolzament i que fins i tot va deixar anotats a la seva autobiografia inacabada. Ara si que no us podeu imaginar el que em passa pel cap.

Una banda que sona a Comet Gain, a The Fall, a Subway Sect…necessiteu més? Tota la tradició de l’indie, guitarres i melodies que et fan posar la pell de gallina, lletres dels problemes corrents, dup-dup-dups, la-la-las i  oh-oh-ohs….en serio, que necessiteu més?

Si l’any passat van ser The War Crimes qui van posar la BSO de l’Apartament18 amb la increible “Stillness Beckons”, avui ja puc anunciar que “Perfect Blue” és la BSO de l’Apartament18 per aquest 2011.

Gratitud màxima.

2 thoughts on “THE POCKET GODS – Weird Shit-The Life And Times Of A Pocket God (Nub Country Records, 2011)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s