Interludi

Un bon interludi per reordenar les idees de l’Apartament18, inaugurar el Petit Comitè (de qui ja us en parlaré més endavant i en sentireu a parlar…) que ha donat per a molt: quantitats ingents de música sonant non-stop entre els tabics de l’A18, noves adquisicions, d’aquelles que fan caure la baba i, al ser estiu i com diu aquell, “qui no llegeix el triple a l’estiu és que alguna cosa no està fent bé”. Doncs jo alguna cosa estic fent, però no arribo al triple. Tot això m’ha portat a repensar l’apartat dedicat als llibres (que encara no he estrenat) i he decidit no parlar d’un llibre, sinó d’allò que m’ha passat per les mans recentment….a veure si puc fer-vos quatre línies dels llibres que més he gaudit aquests últims mesos (encapçalat per l’obra totèmica, iniciàtica, atemporal, malvada i apocalíptica de Miguel Noguera: Ultraviolencia, editada per la imprescindible Blackie Books).

També us deixo una nova mixtape, aquest cop feta en exclusiva per a l’Apartament18 per Kyle Bobby Dunn, canadenc que és tota una figura en el món del drone/ambient/modern classical i que deixa com a llegat totes les seves influències, una per una, com en les cintes de cassette d’abans (i d’ara…mmm….). Minutatge genèric per a disfrutar en uns bons auriculars de clàssica contemporània i algunes joies de classical indie.

Per últim, també podeu trobar l’últim podcast de l’A18, que porta per títol Sun Melanomano/août 2011 on deixo algunes de les referències que més m’estan marcant últimament. En definitiva, noves idees, discos, llibres i impulsos per continuar amb les portes de l’Apartament18 obertes de bat a bat .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s