Benvinguts al nou espai de l’Apartament18 / Welcome to the new site of l’Apartament18

Després d’uns dies (mesos?) d’inactivitat, reprenc amb il·lusions renovades el nou Apartament18. Necessitava ordenar les idees i fer un bloc més participatiu, i alhora, més personal. La qüestió és complicada, però penso que me’n sortiré. Com podeu comprovar, he inclòs 5 pàgines: Leit Motiv, lloc inamovible on explico que és poc o molt això de l’Apartament18; Bookshelf, on us aniré deixant ressenyes de llibres i còmics que m’agradin i tingui la necessitat de compartir; Favoritismes, on podreu trobar ressenyes “personals” sobre discos preferits (odiats i estimats) per gent afí a l’Apartament18; Mixtapes, un apartat per recuperar el format clàssic de la sessió en cinta de cassette -aquella que Nick Hornby emmarca perfectament en el seu llibre Alta Fidelitat i John Cusack ho banya de realisme a la pel·lícula- amb sessions exclusives per a l’Apartament18 de gent interessant i, per últim, la secció clàssica de l’A18 Your Records & You, on gent influent per a l’A18 contesta un qüestionari sobre la seva relació amb els discos i el fet de comprar i col·leccionar música.

A més de tot aixó, en la pàgina d’inici aniré deixant ressenyes petites, breus, incomòdes, banals, perfeccionades, discretes, absurdes, esplèndides i/o categòriques dels discos que més gaudeixo, d’ara i de sempre, i de les meves obsessions.

Espero que us agradi i no dubteu a participar-hi. Ja sabeu que els vostres missatges són benvinguts.

—————————————————————————————————

Hi!

Welcome back to l’Apartament18. A new site with a bunch of new material and sections: exclusive mixtapes, books, interviews and personal reviews of records that changed the life of anyone ever.

You can still check the old Apartament18 site, look bottom right.

Hope you like it and write me at apartament18@gmail.com !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s